El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, ha valorat positivament  el desenvolupament de la jornada electoral de les eleccions a Cambres Agràries. Llena ha destacat que la jornada ha transcorregut sense incidències remarcables i amb un clima festiu i participatiu dels agricultors i ramaders en totes les 748 taules electorals constituïdes en les quatre demarcacions catalanes.

En la seva intervenció, el conseller ha agraït la col•laboració de les 1.045 persones que han participat en el desplegament del dispositiu electoral, així com tots els presidents i vocals de les meses electorals. També la col•laboració dels Ajuntaments ha estat valorada molt positivament pel conseller.

Llena ha destacat, bàsicament, dos aspectes de la jornada electoral. Per una banda, ha felicitat els guanyadors, el sindicat Unió de Pagesos, i per l’altra, ha remarcat que “el departament hagués preferit una participació superior, ja que respecte a les anteriors eleccions, la participació ha disminuït en 6 punts”. Així doncs, la participació ha estat del 54,95%.