L'Escola de Capacitació Agrària Eqüestre (ECAE) del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, realitza demà dissabte, la jornada de portes obertes. La jornada s'emmarca dins de les accions orientades a donar a conèixer a la població les tasques que es desenvolupen a l'Escola i facilitar el contacte amb futurs alumnes que puguin estar interessats en algun dels cursos programats.

L’ECAE és un centre formatiu inclòs en la xarxa d’escoles del Servei de Formació Agrària del DAR que té l’objectiu d’oferir formació professional especialitzada del sector eqüestre, promoure i divulgar de manera integral el món del cavall i donar suport al sector ramader equí.

Precisament demà, es durà a terme un seguit d’activitats com ara exhibicions de treball a la corda amb cavalletti i de carruatges i exercicis de competició d’enganxada. També hi haurà concursos de TREC (manejabilitat del cavall de turisme eqüestre), de salt i de doma clàssica. Altres activitats previstes en la jornada de portes obertes són: un taller de carruatges, un concurs de forja, un taller de trenat i embenat de cavalls, així com activitats d’escalfament de cavalls.

Les activitats s’iniciaran a les 10:45 a 14:00 h i de 16:00 a 18:30 h. Les instal•lacions romandran tancades des de les 14:00 a les 16:00 h. L’ECAE està ubicada al carrer Major s/n (antiga caserna de La Remunta) a l’Hospitalet de Llobregat. Per més informació: http://www.gencat.net/darp/c/formacio/ecae/cecae04.htm

20 d’abril de 2007