El responsable del DAR es reunirà amb representants del sector vitivinícola d'aquesta comarca

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general de l'INCAVI, Joan Aguado, i del director dels Serveis Territorials del DAR a Tarragona, Antoni Sans, visitarà demà dijous, dia 15 de febrer, la comarca del Priorat.

Llena iniciarà la seva visita a les 09:45 hores a l'Ajuntament de Gratallops, on es reunirà amb els membres del consistori municipal. Seguidament, a les 10:30 hores, el conseller visitarà el Celler Clos Mogador. Recentment, aquest celler ha rebut la qualificació de Vi de Finca pel seu vi "Clos Mogador". Aquesta és la primera qualificació d'aquest tipus que s'atorga a un vi català.

A les 11:00 hores, el conseller Llena mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació a la Masia Mogador. (La Masia es troba dins de la finca de Clos Mogador)

A les 11:30 hores, el responsable del DAR visitarà la Cooperativa Vinícola del Priorat, on a més de visitar el celler, mantindrà una trobada amb la Junta de la cooperativa.

Llena acabarà la seva estada al Priorat amb una visita a l'Ajuntament de Torroja del Priorat (13:00 hores) i a la seu del Consell Regulador de la DOQ Priorat (13:30 hores), on mantindrà una trobada amb representants del sector vitivinícola del Priorat.


CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Visita del conseller Llena a la comarca del Priorat
DIA:Dijous, 15 de febrer de 2007
HORA:10:00 hores. Inici de la visita
11:15 hores. Atenció als mitjans de comunicació a la Masia Mogador
LLOC:Masia Mogador.
Carretera de Falset a Gratallops, km. 8 (hi ha una desviació a l'esquerra que estarà indicada).


14 de febrer de 2007