El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat de la directora general d'Agricultura, Ramaderia i Innovació, Montse Gil de Bernabé, del president de Prodeca, Josep Pau, i de la directora dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Rosa Cubel, presidirà el proper diumenge, dia 11 de març, la XII Festa de l'Oli de l'Albi.

El responsable del DAR arribarà, a les 12:00 hores, al Local Social , des d'on es traslladarà a la Cooperativa del Camp per visitar les instalolacions en el marc de la Jornada de portes obertes de l'esmentada Festa de l'Oli, i tot seguit, al recinte del Casal de la Vila, on presidirà un dinar popular.

Aproximadament a les 13:00 hores, el responsable del DAR mantindrà una trobada amb els mitjans de comunicació.

La Festa de l'Oli de l'Albi té com a objectiu promocionar l'oli d'oliva d'aquesta població, amb Denominació d'Origen Les Garrigues. Aquesta Fira està organitzada per la Cooperativa de l'Albi i s'aprofita per vendre oli de la campanya. També es fa una jornada de portes obertes per ensenyar les instalolacions de la Cooperativa als visitants de la fira.

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:XII Festa de l'Oli
DIA:Diumenge, 11 de març de 2007
HORA:12:00 hores
LLOC:Local Social
Avinguda Catalunya, s/n
Albi


09 de març de 2007