El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, visitarà demà, dimecres 11 d’abril, les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf per tal de conèixer alguns dels cellers de la Denominació d’Origen Penedès i la Denominació d’Origen Cava, així com la seu de la DO Penedès.

A les 09:45 hores, el conseller Llena visitarà la seu del Consell Regulador de la DO Penedès i oferirà una roda de premsa acompanyat pel director general de l’INCAVI, Joan Aguado, i l’alcalde de Vilafranca del Penedès, Marcel Esteve. En la roda de premsa, Llena explicarà les polítiques del DAR relacionades amb la vinya, el vi i el cava, així com les properes actuacions que l’INCAVI portarà a terme a la comarca com el trasllat a la nova seu i el centre d’Espiells.

Seguidament, a les 11:10 hores, el conseller Llena visitarà les Caves Nadal, a El Pla del Penedès, i, a les 13:00 hores, les Caves Agustí Torelló, a Sant Sadurní d’Anoia.

Ja a la tarda, a les 17:30 hores, el conseller Llena es dirigirà a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú on, acompanyat per l’alcalde, Joan Ignasi Elena, atendrà els mitjans de comunicació.

A les 18:00 hores, Llena visitarà les instal•lacions del celler Jaume Serra, del Grup García Carrión, situat a Vilanova i la Geltrú.