El Secretari General del DAR, Jordi Bertran, assisteix demà a la inauguració de la 14a edició de BioCultura Barcelona, fira de les alternatives i el consum responsable. A l’acte, també assistiran la regidora de sostenibilitat i medi ambient de l’Ajuntament de Barcelona, Imma Mayol; el subdirector general de Qualitat Agroalimentària i Agricultura Ecològica del Ministeri d’Agricultura, Clemente Mata; la directora de BioCultura i secretaria general de l’Associació Vida Sana, Àngels Parra; el president del CCPAE, Daniel Valls i el president de l’APECPAE, Fèlix Martínez.

BioCultura és el saló de l’alimentació biològica/ecològica més important d’Espanya i un dels primers d’Europa. En l’edició d’enguany, s’espera la participació de més de 650 expositors i més de 80.000 visitants. A la fira s’hi podran trobar més de 14.000 referències de productes d’alimentació ecològica, a més d’unes 200 activitats relacionades amb aquest sector.

El DAR participa a BioCultura amb un estand on s’hi podrà trobar informació referent a la producció ecològica així com dels estudis que ofereix l’Escola de Capacitació Agrària de Manresa, centre que s'ha especialitzat en els ensenyaments de producció agrària ecològica i les energies renovables.

Per la seva part, el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) assistirà, un any més, a la fira i ocuparà tota una illa de 24 m2 destinada a informar de la certificació, la producció i l’alimentació ecològica a tots els visitants i professionals. A més a més, també hi haurà degustació d’aliments ecològics.

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:    Inauguració de la 14ena edició de BioCultura Barcelona

DIA:    Divendres, 4 de maig de 2007

HORA:    13:00 hores

LLOC:    Palau Sant Jordi

Passeig Olímpic, 5-7. Porta 5. Barcelona

03 de maig de 2007