Aquest iniciativa forma part del projecte Escola Sana i Sostenible que està duent a terme l'escola Joan Bruguera de Girona

El coordinador dels Serveis Territorials del DAR a Girona, Josep Guix, presidirà el proper dimarts, dia 10 d'abril, una roda de premsa per informar de la iniciativa "Berenar de Fruita" que durà a terme l'escola Joan Bruguera de Girona.

Aquesta escola és la primera de les comarques gironines que ha incorporat aliments biològics al menú que ofereix diàriament als seus alumnes. Aquesta iniciativa forma part del projecte Escola Sana i Sostenible, que pretén incorporar en els nens i nenes i les famílies hàbits saludables d'alimentació i una major consciència ecològica.

Ara l'escola fa un pas més en aquesta direcció i incorpora en aquest projecte l'iniciativa "Berenar de Fruita" per tal de reemplaçar els berenars a base de sucs ensucrats envasats i pastisseria industrial per una compota de fruites totalment natural i una poma Golden de Poma de Girona. Aquesta iniciativa es vol estendre a la resta d'escoles de Girona.

"Berenar de Fruita" és una iniciativa del departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) i compta amb la cololaboració de la Cooperativa Girona Fruits de Bordils, Costa Brava Fructicultors d'Ullà, Farbós S.L de Campllong, Fructícola Empordà de Sant Pere Pescador i la Fundació Mas Badia.

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Presentació de la iniciativa "Berenar de Fruita"
DIA:Dimarts, 10 d'abril de 2007
HORA:17:00 hores
LLOC:CEIP Joan Bruguera
Menjador
Girona


05 d'abril de 2007