Per primera vegada aquest any, demà es reunirà la Comissió de Seguiment de la Sequera a partir de les 12:00 hores a la seu del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural. La reunió servirà per presentar i discutir amb el sector les principals mesures que durà a terme el DAR per tal de pal·liar els efectes de la sequera a l’agricultura i la ramaderia catalana.

La Comissió de Seguiment de la Sequera estarà presidida pel director general de Planificació i Relacions Agràries, Antoni Díaz, i el director de Desenvolupament Rural, Josep Maria Besora. També hi assistiran representants d’Unió de Pagesos, JARC, ASAJA i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya.

A les 12:00 hores, aquells mitjans que ho desitgin podran prendre imatges de la reunió. A les 17:00 hores, a la seu del DAR de Lleida, el director general de Desenvolupament Rural, Josep Maria Besora, acompanyat per la directora dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Rosa Cubel, explicarà els resultats de la reunió en una roda de premsa.

Així doncs, la roda de premsa serà a la seu del DAR a Lleida a partir de les 17:00 hores. I, d’altra banda, aquells mitjans que ho desitgin, podran prendre imatges de la reunió de la Comissió de Seguiment de la Sequera que tindrà lloc a les 12:00 hores a la seu del DAR a Barcelona.