El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà demà, dimecres, 14 de febrer, la reunió ordinària anual del Consell Assessor de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, que tindrà lloc a la sala d’actes de la seu del DAR a Barcelona. El conseller Llena estarà acompanyat pel director general de l’INCAVI, Joan Aguado.

 

El principal punt de l’ordre del dia serà la signatura d’un manifest per sol·licitar que el Ministeri de Sanitat modifiqui l’avantprojecte de Llei per a la protecció de la salut i la prevenció del consum de begudes alcohòliques per a menors, amb l’objectiu de donar al vi un tractament específic tal i com correspon a un producte tan diferenciat i vinculat a la història, la cultura i la identitat d’un país. 

 

El Consell Assessor de l’INCAVI està format pels presidents de les 12 Denominacions d’Origen catalanes, representants de les principals organitzacions agràries, representants de les patronals vitivinícoles catalanes, així com responsables de diferents departaments de la Generalitat de Catalunya.

 

En el transcurs de la reunió també es presentaran les principals actuacions previstes per l’INCAVI per aquest 2007.

 

La reunió tindrà lloc a les 11:00 hores a la sala d’actes del DAR i es podran prendre imatges a l’inici. Després de les reunió, a les 12:00 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

 

CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:

Consell Assessor de l’INCAVI

DIA:

Dimecres, 14 de febrer de 2007

HORA:

11:00 hores, inici de la reunió (es podran prendre imatges)

12:00 hores, atenció als mitjans de comunicació

 

LLOC:

Seu del DAR a Barcelona

Sala d’actes

Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614

Barcelona

 

13 de febrer de 2007