En el sorteig realitzat davant de notari el número d’inici d’assignació de places ha estat el 12.554

Aquest matí, a la seu de la Secretaria de Joventut, s’ha procedit a l’assignació per sorteig davant de notari de les 9.053 places que ofereix el programa “L’estiu és teu!”. L’acte ha comptat amb la presència del secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, i del director de Turisme Juvenil de Catalunya (Tujuca), Julià Fernàndez.

12.861 nois i noies preinscrits

Les famílies van preinscriure els seus fills i filles en el programa del 26 de febrer al 19 de març mitjançant internet (www.xanascat.cat) i el telèfon d’atenció ciutadana 012 durant les 24 hores del dia. En el moment de formalitzar la preinscripció se’ls va adjudicar automàticament un número de referència per al sorteig. En total, s’hi han preinscrit 12.861 nois i noies, 3.556 trucant al 012 i 9.305 per internet.

D’altra banda, les estades més sol·licitades han estat:

  •  Combinades Empúries del 8 al 21 de juliol.
  • Combinades Coma-ruga del 8 al 21 de juliol.
  •  Combinades La Molina del 8 al 21 de juliol.
  •  Multiesportives Banyoles de l'1 al 10 de juliol.
  •  Idiomes Cabrera de Mar del 8 de juliol al 21 de juliol.

Enguany s’ofereix un 20’3% de places més que al 2006, i l’oferta s’adapta en un major grau a les demandes i necessitats dels usuaris, gràcies al sistema de preinscripció implantat l’edició passada, que ha fet possible comptabilitzar totes les peticions i necessitats dels usuaris.

Procediment del sorteig

Per adjudicar les places s’ha obtingut un número de l’extracció de quatre boles, a raó d’una per urna i per ordre correlatiu, fins arribar a les unitats. Cada urna conté 10 boles numerades (del 0 al 9), excepte l’urna dels milers, que ha tingut 13 boles (del 0 al 12), ja que són 12 milers de nois i noies les que han participat al programa.

El número obtingut ha estat el 12.554. Aquest número s’ha introduït a una aplicació informàtica amb les dades dels participants com a punt de partida per a l’assignació automàtica de les places, que ha estat per ordre, emprant com a criteri principal les opcions triades pels participants i l’ordre de preferència indicat, fins trobar una opció disponible. En cas que les places no hagin coincidit amb cap de les opcions indicades per l’usuari, l’assignació ha quedat en suspens i el programa ha passat a iniciar el mateix procés amb el següent número. El procés s’ha repetit fins esgotar totes les places disponibles.

Finalment, el programa ha assignat les places encara disponibles als números que han quedat en suspens al llarg del procés anterior, seguint sempre el número d’ordre, des del primer fins a l’últim.

Les adjudicacions es podran consultar, a partir de les 12.00 hores de divendres 23 de març, al web de Turisme Juvenil de Catalunya, (www.xanascat.cat) o al telèfon d’atenció ciutadana 012. El període d’adjudicacions començarà el 26 de març.

22 de març de 2007