La Secretaria de Joventut presenta la tercera edició del “Premi de Disseny Portada Més Jove”, convocat pel programa Connecta’t del Carnet Jove i +25 amb l’objectiu d’impulsar la creativitat entre tots els joves de Catalunya i promoure la seva incorporació al mercat professional.

La convocatòria, que compta amb la col·laboració del diari Metro i el suport de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (APIC), premia el guanyador amb un contracte de més de 2.000 euros bruts per publicar els seus originals a la revista Més Jove del Carnet Jove. Com a novetat d’enguany, el premi estableix una dotació addicional de 2.000 euros en el cas que el guanyador sigui amateur.

La revista Més Jove té un tiratge de 280.000 exemplars i es distribueix amb el diari Metro el darrer dimecres de cada mes a les universitats i les oficines comarcals de serveis a la joventut.

Les bases del premi estableixen que tots els participants en el concurs han de ser titulars del Carnet Jove o Carnet +25 de la Generalitat de Catalunya i han de presentar tres il·lustracions, una per cada una de les temàtiques següents: la cultura i els joves; per Europa amb el Carnet -el carnet forma part de l’Associació Europea del Carnet Jove (EYCA) cosa que fa que tingui validesa a l’àmbit europeu-; i temàtica lliure.

Els treballs han de ser originals de l’autor i inèdits, i el termini màxim de lliurament és fins al 31 de maig. Els resultats es faran públics a la revista Més Jove del mes de juliol i en el web del programa Carnet Jove i +25 (www.carnetjove.cat i www.gencat.net/joventut), on els interessats trobaran tots els detalls de la convocatòria dels premis.

Les il·lustracions del guanyador i dels finalistes s’exhibiran en diverses exposicions, entre elles, una a la seu de la Secretaria de Joventut i una de virtual al lloc web del Carnet Jove i +25.

5 de març de 2007