Joventut

Joventut presenta el 'III Premi de Disseny Portada Més Jove' convocat pel Carnet Jove i +25

El guanyador obtindrà un contracte de col·laboració de 2.000 euros per il·lustrar onze números de la revista del carnet

query_builder   5 març 2007 12:00

event_note Nota de premsa

Joventut presenta el 'III Premi de Disseny Portada Més Jove' convocat pel Carnet Jove i +25

El guanyador obtindrà un contracte de col·laboració de 2.000 euros per il·lustrar onze números de la revista del carnet

La Secretaria de Joventut presenta la tercera edició del “Premi de Disseny Portada Més Jove”, convocat pel programa Connecta’t del Carnet Jove i +25 amb l’objectiu d’impulsar la creativitat entre tots els joves de Catalunya i promoure la seva incorporació al mercat professional.

La convocatòria, que compta amb la col·laboració del diari Metro i el suport de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (APIC), premia el guanyador amb un contracte de més de 2.000 euros bruts per publicar els seus originals a la revista Més Jove del Carnet Jove. Com a novetat d’enguany, el premi estableix una dotació addicional de 2.000 euros en el cas que el guanyador sigui amateur.

La revista Més Jove té un tiratge de 280.000 exemplars i es distribueix amb el diari Metro el darrer dimecres de cada mes a les universitats i les oficines comarcals de serveis a la joventut.

Les bases del premi estableixen que tots els participants en el concurs han de ser titulars del Carnet Jove o Carnet +25 de la Generalitat de Catalunya i han de presentar tres il·lustracions, una per cada una de les temàtiques següents: la cultura i els joves; per Europa amb el Carnet -el carnet forma part de l’Associació Europea del Carnet Jove (EYCA) cosa que fa que tingui validesa a l’àmbit europeu-; i temàtica lliure.

Els treballs han de ser originals de l’autor i inèdits, i el termini màxim de lliurament és fins al 31 de maig. Els resultats es faran públics a la revista Més Jove del mes de juliol i en el web del programa Carnet Jove i +25 (www.carnetjove.cat i www.gencat.net/joventut), on els interessats trobaran tots els detalls de la convocatòria dels premis.

Les il·lustracions del guanyador i dels finalistes s’exhibiran en diverses exposicions, entre elles, una a la seu de la Secretaria de Joventut i una de virtual al lloc web del Carnet Jove i +25.

5 de març de 2007

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia