Joventut

El Secretari General de Joventut participa en l'acte de cloenda del Pla de Suport a Joves Emprenedors de les comarques del Camp de Tarragona

query_builder   7 juliol 2006 13:00

event_note Nota de premsa

El Secretari General de Joventut participa en l'acte de cloenda del Pla de Suport a Joves Emprenedors de les comarques del Camp de Tarragona

Olivié Bayón, secretari general de Joventut, va participar en l'acte de cloenda i lliurament de diplomes del Pla de suport a joves emprenedors de les comarques del Camp de Tarragona que va tenir lloc ahir la tarda a la Coordinació Territorial de Joventut a Tarragona. El Pla de suport a joves emprenedors ajuda els joves empresaris a donar forma els seus projectes i els prepara per analitzar la seva viabilitat.

El lliurament de diplomes va tancar l’acte de cloenda del Pla de Suport a Joves Emprenedors 2006 organitzat per la Secretaria General de Joventut amb el suport dels consells comarcals del Camp de Tarragona i coordinat per la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya, CP’AC.

L’objectiu d’aquest pla és fomentar la cultura emprenedora oferint suport formatiu i estructural als joves que tenen una idea o projecte empresarial o que volen posar en marxa una empresa i necessiten coneixements per analitzar la seva viabilitat o optimitzar la seva gestió.

En aquest pla han participat 47 joves i com a resultat d’aquest treball s’han constituit 4 empreses, amb una previsió a mig termini de constitució de 16 empreses més.

En l’acte, el secretari general de Joventut, Olivié Bayón, va estar acompanyat del coordinador territorial de Joventut, Carles Castillo i del coordinador de la Fundació CP’AC, Guillem Arís.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia