La secretària per a la Immigració, Consol Prados, i el director dels serveis territorials de Benestar i Família a les Terres de l'Ebre, Gabriel Perles, presentaran en roda de premsa, demà dijous 21 de setembre, les polítiques que està desenvolupant la Generalitat respecte a l'acollida d'immigrants, la cohesió social i el reforç dels serveis municipals a les comarques de les Terres de l'Ebre.
Les dues responsables del Govern anunciaran i detallaran els ajuts que el Departament de Benestar i Família dedicarà enguany en aquesta matèria als ajuntaments i els consells comarcals de l'àmbit territorial de la delegació del Govern a les Terres de l'Ebre.

El programa preveu la visita, les 11h, del projecte Espai Obert d'Aprenentatge, a Tortosa. Després, a les 12h, a la seu de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, tindrà lloc la roda de premsa.

Nota: Els mitjans gràfics i àudiovisuals interessats en prendre imatges de la visita a l'Espai Obert d'Aprenentatge podran fer-ho, a les 11h (Plaça St.Joan, 4. Tortosa).