El proper dilluns, 18 de setembre, a les 18.00 h es farà una jornada informativa sobre el contingut del curs de formació d'opositors a jutge/essa, fiscal i secretari/ària judicial a la seu del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada. Aquest programa de formació, que té una durada de dos anys, està adreçat a tots els llicenciats en dret que es vulguin presentar a les oposicions de jutge/essa, fiscal i secretari/ària judicial.


Al llarg de la setmana vinent, el Centre d’Estudis i Formació Especialitzada (CEFJE) del Departament de Justícia publicarà una nova convocatòria per accedir a aquest programa formatiu. Pel que fa a la matrícula, es preveu la possibilitat que els alumnes optin a ajuts de reducció de matrícula i ajuts de transport, tenint en compte les condicions econòmiques del candidat i del lloc de residència.

El termini per presentar les sol·licituds del programa i de l’ajut de reducció de matrícula és de 15 dies a partir del dia següent de la seva publicació en el DOGC.

Més informació:
Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada
C/Ausiàs March 40, 08010 Barcelona
Tel. 93 552 79 36/ 552 79 63  Fax. 93 567 09 72

scoromina@gencat.net
http://www.gencat.cat/justicia/temes/cejfe/index.html

15 de setembre de 2006