Aquest matí, en el decurs d’un escorcoll fet a un intern de la presó Model, se li han incautat diverses substàncies, probablement drogues, que estan sent analitzades.Interrogat l’intern, ha declarat que un membre dels serveis religiosos adscrit al Centre li havia lliurat aquestes substàncies camuflades en un estoig de discos compactes.

Per la seva banda, la persona que presumptament ha fet el lliurament, si bé ha reconegut que havia lliurat un paquet a l’intern, ha negat que fos conscient que en el seu interior hi havia substàncies prohibides.

En qualsevol cas, l’entrada de l’objecte a l’interior del Centre s’ha fet vulnerant la normativa que regula aquests tipus d’entrada.

El secretari de Serveis Penitenciaris ha ordenat l’obertura d’un expedient informatiu. Per part de la direcció del Centre, s’han posat els fets en coneixement del Jutjat de Guàrdia i de la policia.

La Secretaria de Serveis Penitenciaris ha prohibit de forma immediata l’entrada al Centre a la persona  presumptament implicada en aquests fets.