Justícia, Drets i Memòria

Inauguració de noves dependències de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya (IMLC) a la Ronda de Sant Pere

query_builder   16 novembre 2006 11:00

event_note Nota de premsa

Inauguració de noves dependències de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya (IMLC) a la Ronda de Sant Pere

El conseller de Justícia, Josep M. Vallès, ha presidit la inauguració de les noves dependències de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya (IMLC) del Departament de Justícia, ubicades a la Ronda de Sant Pere, 52, de Barcelona.

Aquestes noves dependències formen part de l’ampliació de l’actual Servei de Clínica Medicoforense i compten amb una superfície de 400 m2 aproximadament.

A les noves instal•lacions hi ha 10 despatxos per a metges forenses, un dels quals es destina a reconeixements polivalents: agressions sexuals, oftalmologia i valoració de dany corporal; un despatx per als psicòlegs; una àrea administrativa amb capacitat per a 4 funcionaris de tramitació processal; un espai de recepció dels usuaris amb capacitat per a 2 funcionaris d’auxili judicial, i una sala d’espera amb seients per a 40 persones.Hi treballaran els dos caps de secció del Servei de Clínica Medicoforense, especialitzats en valoració del dany corporal i psiquiatria forense.

A l’acte, hi ha assistit també la directora general de Relacions amb l’Administració de Justícia, Núria Clèries, i el director de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya, Josep Arimany.

Amb aquestes noves instal•lacions, l’Institut de Medicina Legal de Catalunya podrà oferir un millor servei al ciutadà i alhora garantir que els metges forenses i el personal administratiu puguin desenvolupar les seves tasques en unes condicions òptimes.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia