CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Inauguració de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà del Palau de Justícia de Tarragona
DIA:Dilluns, 17 de juliol
HORA:11.30 hores
LLOC:Palau de Justícia
Av. President Lluís Companys, 10 vestíbul.
Tarragona
La directora general de Relacions amb l'Administració de Justícia, Núria Clèries, inaugurarà, el proper dilluns dia 17, a les 11.30 hores, la nova Oficina d'Atenció al Ciutadà, situada al Palau de Justícia de Tarragona. A l'acte, hi assistiran diferents personalitats del món juríci i judicial.

En aquests moments, la xarxa actual d'oficines d'atenció al ciutadà de l'Administració de justícia a Catalunya està integrada per 10 oficines. Aquestes unitats d'atenció al ciutadà disposen de personal especialitzat i estan equipades amb sistemes de consulta suficients i actualitzats per tal que l'atenció i la informació facilitada sigui àgil, correcta i al més completa possible.

La funció d'atenció i informació d'aquestes oficines comporta, a més de la recepció i acollida, la de respondre a les consultes sobre vies legals, competències, procediments, tràmits, requisits i documentació per les actuacions que el ciutadà es proposi realitzar.

Els ciutadans s'hi poden adreçar presencialment, acudint personalment a la seu; telefònicament o per escrit mitjançant correu ordinari o electrònic (Oficina d'Atenció al Ciutadà. Palau de Justícia. Av. President Lluís Companys, 10 vestíbul. 43005 Tarragona Tel. 977 92 05 05 Fax 977 92 05 06 Correu electrònic: oac.tarragona@xij.gencat.net) L'horari d'atenció al públic és de les 9 hores a les 14 hores.

Posteriorment, la directora general de Relacions amb l'Administració de Justícia, Núria Clèries, farà la presentació de la sessió El nou model d'Oficina Judicial, adeçada a jutges, magistrats, fiscals i secretaris judicials de la demarcació de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, que tindrà lloc a la Biblioteca de l'Audiència Provincial de Tarragona.