Aquest migdia s’ha produït un incendi a la zona d’obres dels mòduls prefabricats que s’estan construint en el Centre Penitenciari Quatre Camins, a la Roca del Vallès, que ha afectat un dels tres mòduls en construcció.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat 5 dotacions de bombers, que, a hores d‘ara, han controlat el foc, tot i que encara hi resten efectius per evitar que es pugui revifar.

De moment es desconeixen les causes del sinistre i s’està fent l’avaluació dels danys per veure  en quina mesura afectaran la posada en funcionament dels mòduls prefabricats, prevista inicialment per a finals del mes de febrer.

S’han personat al Centre el secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, Albert Batlle, i el director general de Gestió d’Infraestructures del Departament de Justícia, Salvador Illa, que, juntament amb els responsables del Centre Penitenciari i de l’empresa constructora, estan valorant la situació i quines mesures cal adoptar.

En cap moment s’ha vist afectada la vida a l’interior del Centre Penitenciari, tot i que, inicialment, s’han suspès les comunicacions del cap de setmana; ara ja s’han aixecat les mesures de suspensió i la situació és de completa normalitat.