En l'acte, que es farà dilluns 12 de març a les 19.00 h, es presentarà un llibre sobre les competències de la Generalitat en matèria de dret civil durant la Segona República
El president Ernest Benach, acompanyat de la consellera de Justícia, Montserrat Tura, presidirà dilluns la presentació de l'obra Les competències legislatives de la Generalitat de Catalunya en matèria de dret civil en la Segona República: precedents, textos i discursos. El llibre, que forma part de la cololecció de textos jurídics que editen conjuntament el Parlament i el Departament de Justícia, és el volum número vint-i-vuit de la sèrie.

A més de la del president del Parlament i de la de la consellera de Justícia, l'acte comptarà amb les intervencions del president del Comitè de Textos Jurídics Catalans, Josep M. Font, del coordinador del treball, Ferran Badosa, i de l'autor del llibre, Esteve Bosch.

Bosch, doctor en dret, és professor titular de l'àrea de dret civil a la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili. El llibre analitza els precedents de la competència en dret civil de la Generalitat i busca les claus dels conflictes competencials que s'han generat amb l'Estat els darrers anys.

9 de març 2007


CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:
Presentació del llibre Les competències legislatives de la Generalitat de Catalunya en matèria de dret civil en la Segona República.

DIA:
Dilluns 12 de març de 2007

HORA:
19:00

LLOC:
Sala de Grups Parlamentaris.Parlament de Catalunya
Parc de la Ciutadella

Atenció: Els periodistes interessats hauran d'acreditar-se prèviament enviant el nom, cognoms, nif i mitjà de comunicació a l'adreça de correu premsa@parlament.cat o bé trucant al 93 304 66 10