Justícia, Drets i Memòria

El conseller de Justícia rep la Confederació Empresarial Comarcal de Terrassa (CECOT)

query_builder   25 juliol 2005 09:30

event_note Nota de premsa

El conseller de Justícia rep la Confederació Empresarial Comarcal de Terrassa (CECOT)

El conseller de Justícia, Josep M. Vallès, va rebre divendres passat una delegació de la patronal Confederació Empresarial Comarcal de Terrassa (CECOT), constituïda pel president, Antoni Abad, el vicepresident, Martí Colomer, i el secretari de l’entitat, David Garrofé.

La CECOT, així com altres institucions patronals empresarials i les organitzacions sindicals més representatives de Catalunya, forma part del Consell Assessor del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), creat el 3 de juny de l’any passat, per tal de trobar fórmules de col•laboració amb el món empresarial i sindical a través de la responsabilitat social de les empreses.

La CECOT col•labora amb el CIRE en el foment del treball productiu als tallers dels centres penitenciaris catalans i contribueix a la inserció laboral de les persones sotmeses a mesures judicials.

Tant el conseller de Justícia com el president de la patronal van fer un repàs d’assumptes comuns i van expressar el seu interès mutu de continuar treballant i millorant el ventall d’ofertes de les activitats productives desenvolupades dins i fora dels centres penitenciaris.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia