Justícia, Drets i Memòria

El Departament de Justícia participa a Brussel·les en la II Conferència de l'Observatori Internacional de Justícia Juvenil (OIJJ).

query_builder   26 octubre 2006 13:10

event_note Nota de premsa

El Departament de Justícia participa a Brussel·les en la II Conferència de l'Observatori Internacional de Justícia Juvenil (OIJJ).

El Departament de Justícia ha participat en la II Conferència Internacional de l'Observatori Internacional de Justícia Juvenil que s'ha celebrat a Brussel·les, Bèlgica, els dies 24 i 25 d'octubre, amb la ponència "La reincidència en el delicte i la gestió del risc: apunts sobre l'experiència catalana", a càrrec de Manel Capdevila, responsable d\'investigació del Centre d\'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, que ha estat acompanyat del director general de Justícia Juvenil, Josep Font.

“La justícia juvenil a Europa: un marc per a la integració” ha estat el títol d’aquesta II Conferència que s’ha centrat en els següents temes: evolució recent de la delinqüència juvenil i la seva prevenció; avaluació de les sancions i mesures en justícia juvenil: bones pràctiques; nous enfocaments en els sistemes de justícia juvenil.

L’Observatori Internacional de Justícia Juvenil té com a objectiu el foment del desenvolupament d’una opinió pública informada, conscient i exigent dels drets dels menors i, en particular, dels menors en conflicte amb la llei.  Amb caràcter bianual, l’OIJJ organitza una conferència internacional per tal de reunir els professionals d’organismes públics, institucions i universitats amb un interès comú: el desenvolupament d’una justícia juvenil global i sense fronteres.

Més informació:

http://www.oijj.org

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia