Justícia, Drets i Memòria

El conseller de Justícia assisteix a les III Jornades de Juntes de Govern del Consell General de Procuradors d'Espanya

query_builder   24 febrer 2005 18:26

event_note Nota de premsa

El conseller de Justícia assisteix a les III Jornades de Juntes de Govern del Consell General de Procuradors d'Espanya

El conseller de Justícia, Josep M. Vallès, assistirà a les III Jornades de Juntes de Govern del Consell General de Procuradors d’Espanya que enguany se celebren a Salou el dies 25 i 26 de febrer.

El conseller de Justícia, Josep M. Vallès, assistirà a les III Jornades de Juntes de Govern del Consell General de Procuradors d’Espanya, que enguany se celebren a Salou el dies 25 i 26 de febrer.

El conseller participarà en la cloenda de la inauguració de les Jornades i, entre altres, hi assistiran també la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, M. Eugènia Alegret; el director general de Relacions amb l’Administració de Justícia del Ministeri de Justícia, Ricardo Bodas; el vocal del Consell General del Poder Judicial, Carlos Rios; la degana presidenta del Col·legi de Procuradors de Barcelona, Anna Moleres, i el degà del Col·legi de Procuradors de Tarragona, Àngel R. Fabregat.

L‘acte estarà presidit pel president del Consell General de Procuradors d’Espanya, Carlos Estévez Fernández-Novoa.

Les III Jornades de Juntes de Govern del Consell General de Procuradors d’Espanya se celebraran al Regina Gran Hotel i la inauguració tindrà lloc divendres, a les 17 hores.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia