CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Conveni de cololaboració en l'àmbit de la mediació familiar entre el Departament de Justícia i l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
DIA:Demà dimarts, 14 de novembre
HORA:10.00 hores
LLOC:Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Plaça de l'Ajuntament, 1
El director general de Dret i d'Entitats Jurídiques, Xavier Muñoz, i el regidor de Benestar Social i Educació de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Luis Pérez, signen demà, a les 10 hores, un conveni de cololaboració en l'àmbit de la mediació familiar. A l'acte, hi assistirà també la directora del Centre de Mediació Familiar de Catalunya, Anna Vall.

L'objectiu d'aquest Conveni és que l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, a través de l'Àmbit de Benestar Social i Educació, en cololaboració amb el Centre de Mediació Familiar de Catalunya, impulsi i difongui, promogui i faciliti l'accés a la mediació a tots els ciutadans i ciutadanes de Sant Boi que ho puguin necessitar, com a mètode per resoldre els conflictes familiars de forma pacífica i constructiva.

Amb la signatura d'aquest Conveni, el Centre de Mediació Familiar de Catalunya cololaborarà amb l'àmbit de Benestar Social i Educació de Sant Boi sobre qüestions directament relacionades amb la mediació familiar i, alhora, facilitarà al personal la documentació informativa necessària del Centre de Mediació Familiar per divulgar la mediació entre la ciutadania.

Per facilitar l'accés a la mediació als ciutadans i ciutadanes de Sant Boi, l'Ajuntament es compromet a informar la ciutadania, a través dels seus tècnics competents en aquesta matèria, sobre les característiques bàsiques, els avantatges i les possibilitats que ofereix la mediació familiar com a mètode pacífic de resolució de conflictes familiars. Els destinataris d'aquest servei són totes les persones interessades en la mediació familiar que compleixin els requisits establerts en la Llei 1/2001, de mediació familiar de Catalunya.

Acte seguit, se signarà un altre conveni en l'àmbit de la mediació familiar amb la Fundació Marianao de Sant Boi

A continuació, el director general es desplaçarà a la seu de la Fundació Marianao per signar un conveni amb la mateixa finalitat entre el Departament de Justícia i la Fundació Marianao.