El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 4716 publicava el dia 12 de setembre, la licitació d'un contracte d'assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i d'execució, l'estudi de seguretat i salut, l'estudi de planejament urbanístic, el projecte d'activitats per a llicència ambiental, la gestió de la tramitació de llicències, el pla inicial de conservació i manteniment i l'estudi geotècnic i posterior direcció d'obra de nova construcció d'un Centre Educatiu de Justícia Juvenil a Reus, al Baix Camp.

Gestió d’Infraestructures, SA (GISA) és l’entitat que adjudicarà la redacció del projecte. Es farà una preselecció de 5 equips que hauran de presentar una proposta. Entre aquestes 5 propostes se n’escollirà una.

Es preveu que l’adjudicació definitiva del projecte es faci a principis del mes de desembre. Un cop seleccionat el projecte guanyador, el termini de redacció del projecte serà de 7 mesos.

L’import previst d’adjudicació del projecte és de 1.398.140 euros. En les obres de construcció del centre, que s’iniciaran previsiblement el segon semestre del 2007, s’invertirà aproximadament un total de 7.575.488 euros.

El futur centre educatiu, que tindrà una capacitat per a 60 places, estarà ubicat en un terreny conegut com a Mas de Larrard situat en el pk. 4 de l’autovia T-315, al costat del Sanatori Vilablanca. El centre tindrà una superficie aproximada de 7900 m2 construïts.

Es pot consultar la convocatòria del concurs i la documentació que es demana a la pàgina www.gisa.es, i també al web del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya: www.gencat.net/diari, de 12 de setembre de 2006.