El DOGC d\'ahir, 27 de setembre, publica la convocatòria de nou beques de col·laboració en tasques d\'investigació i formació en matèries pròpies del Centre. Aquestes beques van adreçades a estudiants de les universitats de Catalunya que estiguin cursant el graduat en criminologia, el darrer curs de les diplomatures o el segon cicle de les llicenciatures o que s\'hagin llicenciat l\'any de la convocatòria en psicologia de les organitzacions, pedagogia, psicopedagogia, sociologia, dret o qualsevol altra que sigui d’interès per a l’organització, i el màster i diplomatura de postgrau de criminologia i execució penal i tenen per finalitat l\'augment de la seva formació teoricopràctica i preparació professional.

D’altra banda, es publica també  la convocatòria d\'ajuts econòmics per a la realització de projectes d\'investigació. La finalitat d\'aquests ajuts és subvencionar projectes de recerca en els àmbits de l\'execució penal, la mediació penal, l\'atenció a la víctima, l\'Administració de justícia i el dret civil català.

Els beneficiaris d’aquests ajuts són, en la modalitat A, el personal de les diferents administracions públiques de Catalunya, sigui quina sigui la seva vinculació, llevat del professorat universitari, i professionals d\'entitat públiques, o privades sense afany de lucre que col·laborin amb l\'Administració i, en la modalitat B, el  professorat universitari i estudiants universitaris de 3r cicle que visquin, treballin o estudiïn en el territori de Catalunya.

Enllaç al DOGC