El Centre d'Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) presenta el seu nou producte "Made in Cire" al Saló Funermostra de València: l'Urna Bios per a Mascotes, un nou concepte d\'urna funerària ecològica i biodegradable per a animals domèstics, elaborada per interns que treballen als tallers del CIRE dins dels centres penitenciaris de Catalunya.

L\'Urna Bios per a Mascotes, dissenyada per Gerard Moliné en col•laboració amb el CIRE, és una urna funerària per a animals de companyia fabricada amb materials respectuosos amb el medi ambient (terra compactada i cel•lulosa). El vas, on es col•loquen les restes de la mascota, conté també una llavor, de la qual neix una planta. Es dóna el cas que Floquet de Neu va ser enterrat en una Urna Bios.

Aquest nou producte fabricat per interns és una evolució d\'un altre “Made in CIRE” que també estarà present al certamen: l\'Urna Bios per a Humans, un vas funerari biodegrable pel qual el seu dissenyador, Gerard Moliné, ha estat premiat en múltiples ocasions.

L\'Urna Mascota, de la qual ja es va poder veure un avançament al Saló Expohogar Regalo Primavera d\'enguany, es podrà veure entre els dies 9 i 11 de maig en el certamen Funermostra, a l\'estand que el CIRE comparteix amb l\'empresa Limbo.