El Govern ha aprovat el Decret pel qual s\'assignen al Departament de Justícia les funcions i els serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya en matèria d\'expedició del títol de gestor administratiu.

El passat mes de juny va ser aprovat el Reial decret 756/2006, pel qual s\'han traspassat a la Generalitat de Catalunya les funcions i els serveis de l\'Administració de l\'Estat en matèria d\'expedició del títol de gestor administratiu.

D’altra banda, la professió de gestor administratiu és una professió col•legiada, i el Departament de Justícia és el competent en matèria de col•legis professionals.

Així mateix, l’exercici la professió de gestor administratiu es troba afectat directament per la convocatòria i el desenvolupament de les proves per a l\'obtenció i expedició del títol per part de la Generalitat de Catalunya.

És per això que el Govern ha aprovat el Decret pel qual s\'assignen al Departament de Justícia les funcions i els serveis traspassats a la Generalitat de Catalunya en matèria d\'expedició del títol de gestor administratiu

Amb l’aprovació d’aquest Decret, el Departament de Justícia exercirà les facultats que li corresponen respecte de les funcions i els serveis traspassats.