Un grup d’alumnes de l’Institut Químic de Sarrià, membre fundador de la Universitat Ramon Llull, impartiran aquest any classes als interns del Centre Penitenciari de Joves de Barcelona. Es tracta d’una de les activitats de voluntariat que l’IQS impulsa des de fa tres anys.

Classes especialitzades

Els alumnes impartiran, de dilluns a divendres, a les tardes, assignatures tecnocientífiques als joves interns de la Trinitat que volen obtenir el títol de graduat en educació secundària (ESO) o el de batxillerat. 

Aquests professors voluntaris són alumnes de cinquè de química, enginyeria industrial i administració i direcció d’empreses, que, a més d’impartir classes tècniques com matemàtiques o física, també imparteixen classes de català i de filosofia.

Taula de Participació Social

L’IQS forma part de la Taula de Participació Social, un òrgan consultiu que té com a objectiu principal promoure la relació entre les entitats col·laboradores i de voluntaris i la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil. Recentment, el conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Vallès, ha premiat el treball realitzat per aquesta Taula.