Els Bombers de la Generalitat han rebut a les 17.46 hores l’avís d’un incendi a la Ronda Ponent número 164 de la ciutat de Sabadell (Vallès Occidental). Fins el lloc dels fets, un bloc de set altures, s’han desplaçat vuit vehicles dels parcs de Sabadell, Terrassa i Cerdanyola.

En arribar la primera dotació de bombers ha comprovat que hi havia una espessa fumera als baixos de l’edifici i, amb l’ajuda d’equips d’aire, han entrat a la porteria. L’origen del foc ha estat localitzat en aquesta zona, on cremava una nevera i resultava també afectat un matalàs i diversos ornaments de fusta que es trobaven a la vora. L’incendi s’ha apagat en poc menys de deu minuts.

El foc ha provocat molt de fum, que s’ha estès per el forat de l’escala i el pati interior de l’edifici. Dues persones veïnes de l’immoble han estat afectades per intoxicació de fum. La primera hauria estat evacuada a l’Hospital de Terrassa per una intoxicació lleu i l’altre hauria estat evacuada a l’Hospital Parc Taulí per intoxicació més greu que l’anterior. Una tercera persona ha patit cremades de diversa gravetat a les mans i a la cara i s’estava gestionant una ambulància per traslladar-lo a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Segons les darreres informacions s’ha evacuat tot l’edifici i els veïns passaran la nit a fora.