El Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació recorda que la futura nova comissaria de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra a Tarragona s'ubicarà en el terreny que triï l'Ajuntament d'aquest municipi.  

A data d'avui, el Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació encara no ha rebut cap comunicat oficial per part de l'Ajuntament de Tarragona on s'indiqui el lloc exacte del barri de Campclar de Tarragona per començar a posar en marxa les tasques de construcció d'aquesta nova instal•lació.

És per aquest motiu que el departament insta al consistori que en el període de temps més curt possible, comuniqui la ubicació exacta, els informes urbanístics pertinents i la cessió de terreny per no demorar encara més la construcció de la nova comissaria. El departament informa que qualsevol endarreriment en la construcció d'aquesta instal•lació policial ve determinat per un canvi d'ubicació per part de l'ajuntament tarragoní.

Pel que fa al projecte de la comissaria de El Vendrell, que s'ubicarà al carrer Cèsar Martinell i Brunet, resta pendent la formalització de la cessió del terreny per part de l'Ajuntament de la població. L'aprovació tècnica del projecte es durà a terme abans de final del mes de febrer i seguidament es procedirà a la licitació del projecte.

Cal recordar que el desplegament dels Mossos d'Esquadra a les comarques de Tarragona començarà aquest any al Baix Penedès i finalitzarà l'any 2008 a la resta de la demarcació.

Per a més informació, podeu contactar amb el gabinet de premsa del DIREP:

93 483 01 41