La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que Bombers continuen treballant per controlar el foc forestal de Martorell (Baix Llobregat). Un total de 30 dotacions terrestres i 7 mitjans aeris (1 helicòpter de comandament, 5 helicòpters bombarders i 1 avió de vigilància i atac amfibi) treballen per envoltar l’incendi, que es troba en aquests moments en les parts més altes del barranc en què s’ha declarat el foc.

Bombers han fet una crema d’eixamplament en el flanc esquerre per evitar que les flames s’escampin per aquesta zona. El Servei Català de Trànsit informa que es manté tallat a la circulació un carril de l’AP-7, en sentit nord, a l’alçada del quilòmetre 170 d’aquesta via. Segons les primeres dades provisionals del Cos d’Agents Rurals, en aquest incendi s’han cremat 7 hectàrees de matolls.

Bombers també remullen la superfície afectada per un incendi a Terrassa. Dotze dotacions terrestres són a la zona, al començament de la carretera de Rellinars, la B-122, a on han cremat 4 hectàrees de matolls i de conreus.

Cerdanyola del Vallès, 25 de juny de 2005

17’48 hores