Incendi de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura (el Baix Empordà)

Els Bombers han donat per extingit, a les 16.00 hores, l’incendi que estava afectant un camp de blat i també part de massa forestal al terme municipal de Cruïiles, Monells i Sant sadurní de l’Heura, entre el Mas Alegot i el Mas Estanyol.

L’avís d’aquest incendi s’havia rebut a les 13.17 hores, i ha afectat 1 hectàrea de camps de blat a mig segar i massa forestal.

Un total de 6 mitjans terrestres i un mitjà aeri han treballat en les tasques d’extinció d’aquest incendi.

Incendi de rostolls a Vilanova de la Muga (Alt Empordà)

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest migdia en un incendi de rostolls prop de la carretera que va de Castelló d’Empúries a Vilanova de la Muga, al terme municipal de Peralada, que ha quedat extingit a les 16.22 hores.

L’avís d’aquest incendi s’havia rebut a les 14.46 hores i ha cremat 1 hectàrea de rostoll.

Han treballat en aquest incendi 5 dotacions terrestres i 1 mitjà aeri.

Incendi a Banyoles (Pla de l’Estany) i Llançà (Alt Empordà)

Un total de 6 mitjans terrestres segueixen treballant en un incendi en un camp de blat prop de la carretera que va de Borgonyà a Orriols, al terme municipal de Banyoles.

L’avís s’ha rebut a les 15.51 hores, i també s’hi han desplaçat 2 mitjans aeris, que a hores d’ara ja s’han retirat. El foc ja està gairebé controlat, i s’està acabant de remullar.

Per altra banda, s’està treballant també en un petit incendi forestal a Llançà, prop de la N-260 km 19,5. En aquests moments hi ha desplaçades 5 dotacions terrestres, que no necessiten més ajuda.

18’30 hores