Foc en un habitatge de Sabadell que provoca intoxicacions lleus a 7 persones

Bombers de la Generalitat van treballar la nit passada en un incendi declarat en un habitatge de Sabadell on 7 persones van haver de ser ateses per intoxicació lleu en haver inhalat fum.

Bombers van ser alertats a les 21’20 hores del sinistre: es cremava el menjador dels baixos 3ª del carrer Velázquez, 48 (Sabadell). Cinc dotacions més una ambulància dels Bombers s’hi van desplaçar. L’incendi, que només va afectar el menjador de la casa, va ser controlat en 30 minuts. Mentrestant, els veïns dels pisos que hi ha als baixos de l’edifici van ser evacuats com a mesura preventiva. Un total de 7 persones (4 adults i 3 menors) van ser evacuats al Parc Taulí, de Sabadell, perquè havien inhalat fum. El seu pronòstic era lleu. Es tracta d’Amparo GP., de 46 anys, Luis Antonio PG., de 33, Sílvia RA., de 32, Marc FZ., de 31, i dels menors David i Immaculada GG., ambdós de 2 anys, i del nadó Anselm RT.

Mitja hora abans de la mitjanit, els Bombers es van retirar del lloc del sinistre, les causes del qual es desconeixen, i totes les persones evacuades van poder tornar a les seves llars.

Dos ferits en un petit incendi en un pis de Martorell

A Martorell, els Bombers han estat avisats aquest matí, a les 09’12 hores, de l’incendi en un pis de la plaça Mestre Vicenç Rodríguez, 1; al 6è C. En una habitació de la casa, s’hi ha cremat un llit i un escriptori. Les 2 dotacions dels Bombers que hi ha treballat han controlat el foc en un quart d’hora. Abans de l’arribada dels Bombers, però, les 2 persones que hi havia en l’habitatge han estat traslladades a l’Hospital de Martorell amb símptomes d’intoxicació per inhalació de fums, tot i que lleus. Es tracta de Jesús CB i de la seva mare Manuela BC. Es desconeixen les causes del sinistre.

Cerdanyola del vallès, 26 de desembre de 2005, 11’15 hores