Ensorrament d’una casa deshabitada a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat)

A les 18.29 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats de l’ensorrament d’una paret mitjanera en un edifici en obres situat al número 11 del carrer Creu Reial del municipi d’Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). Aquest edifici es troba just al costat del número 9, una casa desallotjada des del passat 6 de setembre per risc d’ensorrament, la qual n’ha acabat cedint una part a les 19.24 hores, sense provocar danys personals.

La zona ensorrada de l’edifici número 9 correspon a la part interior, quedant en peu la part de façana que té uns 5 metres d’ample. Aquest edifici, és de planta baixa més tres pisos d’alçada.

Preventivament, la Policia Local ja havien desallotjat a uns 12 veïns que corresponien als edificis números 7, 13 i les cases que estaven al davant de l’ensorrada.

Els efectius dels Bombers de la Generalitat que han anat al lloc, cinc vehicles, han fet una primera inspecció i han avisat a l’arquitecte municipal per tal que aquest faci una inspecció estructurals dels edificis i valori la seva habitabilitat.

Un ferit lleu en l’incendi d’una cuina a Berga (Berguedà)

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 18.24 hores d’un incendi situat a l’àtic del número 4 del carrer Francesc Macià de Berga (Berguedà). El foc ha afectat a la cuina, especialment els armaris superiors. La propietària de l’immoble ha resultat ferida lleu per inhalació de fum i ha estat evacuada a l’hospital Sant Bernabé de Berga. Al lloc, han treballat dues dotacions dels Bombers que han pogut controlar l’incendi en poc més de quinze minuts.

20.30 hores