Els Bombers de la Generalitat han rebut, entre les 17.00 i les 19.00 hores, un total de 16 avisos a les comarques del Baix Llobregat (5 a Esplugues de Llobregat) i del Barcelonès (4 a Hospitalet de Llobregat) a causa de les precipitacions d’aquestes últimes hores.

La majoria d’aquests avisos han estat per treure aigua de baixos i de soterranis i per acumulació d’aigua en alguna terrassa. Cap d’aquests serveis ha estat rellevant.

De la resta del país, les sortides relacionades amb la pluja han estat molt puntuals. Cal destacar però, un parell de serveis en què han treballat Bombers:

A les 17.56 hores els Bombers eren alertats d’un petit incendi al terrat d’un edifici de la Rambla de Sant Jordi número 126, a Ripollet (Vallès Occidental). S’han desplaçat 3 dotacions que han pogut comprovar que ha estat un llamp que ha caigut sobre la instal·lació de gas al terrat de l’edifici i ha provocat una fuita i una posterior flamarada de gas. La situació ja està controlada i els Bombers han confirmat que no hi ha persones afectades i que el foc no ha afectat cap pis.

D’altra banda, a les 18.15 hores 3 dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat al carrer de la Font del Capellà número 9, de Viladecavalls per fer la inspecció d’un mur que havia caigut. Segons les darreres informacions, a causa de la pluja ha caigut una paret d’uns 4 metres d’alçada en el pati interior d’un habitatge. Un tècnic municipal farà una inspecció per tal de valorar els possibles danys estructurals. Cap persona ha resultat ferida.

Cerdanyola del Vallès, 17 de febrer de 2007                     

19.10 hores