Controlat l’incendi de Constantí (Tarragonès)

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi que afecta l’exterior de la indústria Griñó de Constantí, situada al camí dels Ovellons s/n. A hores d’ara, els efectius dels Bombers procediran a desmuntar la pila de paper apilonat (150 tones) per tal de remullar-lo i poder-lo donar per extingit.

Segons han confirmat els efectius dels Bombers, el foc només ha afectat l’exterior de la indústria i no hi ha hagut ferits.

Incendi forestal al Bages

A les 13.16 hores s’ha rebut l’avís d’un incendi forestal al municipi de Talamanca, al costat del quilòmetre 5 de la carretera BV-1224, la qual va de la població de Pont de Vilomara a la de Rocafort. Al lloc hi ha treballat un total de 5 mitjans aeris i una vintena de dotacions terrestres dels Bombers, els quals han pogut donar per estabilitzat el foc a les 14.13 hores i poc després, a les 15.33 hores, ja l’han donat per controlat totalment. A hores d’ara, continuen les dotacions terrestres remullant la superfície afectada per tal d’assegurar que no hi puguin haver revifalles i, així, donar-lo per extingit.

Segons el cos d’Agents Rurals, el foc ha afectat a una superfície de 6’5 hectàrees de pi blanc i matoll.

16.15 hores