Crema l’habitació d’un pis de Tarragona i 3 persones han de ser ateses

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Civil informa que els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada, avisats a les 22’48 hores, en un foc declarat en un pis de Tarragona (el Tarragonès).

L’incendi s’ha declarat a l’interior d’una habitació del pis 2-3ª de l’avinguda Catalunya, 12. La cambra ha cremat al cent per cent i el fum ha afectat la resta de l’habitatge i el replà de la segona planta. Els Bombers hi ha estat treballant amb 4 dotacions. Les flames estaven en fase d’extinció a les 23’06 hores.

S’ha hagut d’atendre 3 persones: la propietària del pis afectat i el seu fill (que han estat evacuats en vehicle particular a un centre hospitalari) i una veïna de la tercera planta. Les 3 persones havien inhalat fum i presentaven símptomes d’intoxicació lleu.

Foc de l’annex d’un xalet a Mont-roig del Camp

A Mont-roig del Camp (el Baix Camp), els Bombers també van treballar la nit passada en un altre incendi d’habitatge. Alertats a les 21’55 hores, es van desplaçar amb 3 vehicles a l’avinguda Xipressos, 80. El foc va destruir totalment l’annex del xalet d’aquesta finca, una superfície de 60 metres quadrats destinada a habitatge. Cap persona no va resultar afectada com a conseqüència de l’incendi. El sostre, de fusta, es va acabar desprenent. A les 23’01 hores, el foc es va extingir totalment.

06’34 hores