Els Bombers de la Generalitat han estabilitzat, a les 13.31 hores, l’incendi d’indústria  del polígon industrial Santa Anna de Sant Fruitós de Bages, l’avís del qual s’havia rebut a les 10.25 hores.

Segons les darreres informacions, l’incendi ha afectat totalment la nau ‘Transports Caballol Logística SL’, d’uns 1.500 metres quadrats, que es troba enmig de dues naus més.

El foc ha fet caure una paret mitgera que la separa d’una segona nau de l’empresa ‘Tallers Quintana’, d’uns 500 metres quadrats, que ha cremat en un 40-50%, i en un tercer magatzem adossat  el foc ha afectat la coberta i part de la façana que la separa de la nau cremada.

Segons el cos de Mossos d’Esquadra, s’han desallotjat uns 20 treballadors de les tres empreses afectades, sense que ningú hagi resultat ferit. També s’ha acordonat la zona i s’han retirat alguns dels vehicles que hi havia estacionats. 

Un total de 27 dotacions dels Bombers de la Generalitat segueixen treballant per apagar tots els punts calents i controlar l’incendi.

Fuita de gas a Navàs (Bages)

A les 09.15 hores, els Bombers de la Generalitat han rebut un avís d’olor de gas al carrer Devesa número 24 de Navàs (Bages). Un cop en el lloc han confirmat que es tractava d’una fuita de gas natural en una canonada externa.

Com a mesura preventiva, i mentre no es resolia la fuita, s’han desallotjat unes 16 persones d’un edifici de 4 plantes amb 4 pisos per planta. Un total de 4 dotacions dels bombers han treballat en aquest servei. Als volts de les 12.34 hores, un cop resolta la fuita, els veïns ja han pogut tornar a casa seva.

 Cerdanyola del Vallès, 22 de març de 2007

13.36 hores