Crema al 100% una fàbrica abandonada d’Igualada (Anoia)

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Informa que, a les 23.02 hores d’ahir a la nit, es va rebre un avís d’incendi en una fàbrica abandonada d’Igualada, situada darrera les piscines Molí Nou.

La fàbrica, que constava de 3 blocs constructius independents i estava plena de sacs de bobines de fil, va cremar al 100%, fent que el sostre s’enfonsés. A més, un cobert annexa que separava la fàbrica d’una casa unifamiliar va resultar afectat per l’aigua.

Com a mesura preventiva, 3 persones de la casa unifamiliar més propera a la fàbrica van ser desallotjades, sense resultar cap d’elles afectada pel fum ni el foc.

Bombers de la Generalitat va treballar en aquest incendi amb 11 dotacions terrestres, que durant el matí seguiran remullant les instal·lacions afectades pel foc.

Incendi a Roquetes (Garraf) amb un ferit lleu

La Direcció General d’Emergències i Seguretat Informa que, a les 01.50 hores d’ahir, es va rebre un avís d’incendi a l’habitació de comptadors de la llum d’un edifici de 4 plantes de la població de Roquetes (Garraf), concretament al Passeig Ripoll número 1.

L’incendi va cremar només els comptadors de la llum, però degut a què el fum es va estendre a les escales de l’edifici, unes 30 persones van ser evacuades per prevenció. Tant sols una persona, Elisabeth A.V, de 25 anys, va haver de ser traslladada a l’Hospital Els Camils de Sant Pere de Ribes per inhalació lleu de fum.

Una dotació de Bombers de la Generalitat va treballar en aquest incident.

06:40 hores