Incendi d’habitatge amb 1 ferit greu a Rubí (Vallès Occidental)

A les 7’59 hores d’aquest matí, Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi d’habitatge al número 1 del carrer Juan Aragonés de la urbanització Sant Muç, al municipi de Rubí. El foc ha cremat totalment el menjador i una habitació de l’habitatge, mentre que la resta ha quedat afectat pel fum i la temperatura.

En aquest incendi, un home de 80 anys, Andrés V.S, ha patit cremades de 3er grau al 100% del cos i ha estat evacuat a l’hospital de la Vall d’Hebrón amb l’helicòpter del RACC.

Al lloc hi han treballat 5 vehicles de Bombers.

Incendi en un bar del Masnou (Maresme)

D’altra banda, a les 9’39 hores, s’ha rebut l’avís d’un altre incendi situat en un bar que es troba al número 3 del carrer Camil Fabra del municipi del Masnou, just a la cruïlla de la carretera N-II amb la carretera d’Alella (BP-5002). Aquest bar es troba als baixos de l’edifici, el qual té 5 plantes que han estat desallotjades preventivament. Cal destacar que cap persona no ha resultat ferida.

Al lloc, s’hi han desplaçat 9 vehicles dels Bombers de la Generalitat que han pogut controlar l’incendi a les 10’15 hores.

Segons el Servei Català de Trànsit, com a mesura preventiva, s’ha tallat la carretera N-II i es fan desviaments pel Masnou.

Cerdanyola del Vallès, 13 d’agost de 2005

10’30 hores