Quatre persones intoxicades a l’Escala (Alt Empordà)

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 21’40 hores, d’una possible intoxicació a l’Escala. Un total de 6 dotacions dels Bombers s’han desplaçat fins al carrer de la Muntanya Blanca, número 4, i han pogut comprovar que 4 persones han resultat intoxicades per gas. Segons els primers indicis la causa de la intoxicació podria ser una mala combustió d’un escalfador de gas butà. De totes maneres, cal esperar el resultat de les proves mèdiques per descartar que no es tracti d’una intoxicació alimentària.

Els 4 ferits, que pertanyen a una mateixa família (àvia de 82 anys, matrimoni de 40 i el fill de 20) han estat traslladats a l’Hospital de Palamós, 3 en estat lleu i 1 en estat greu.

Incendi en un bar musical a Palau de Plegamans (Vallès Occidental)

Un total de 16 dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen, a hores d’ara, en les tasques d’extinció d’un incendi en una nau al polígon Cortés, al carrer Isaac Peral, a Palau de Plegamans.

En el moment de l’incendi, a l’interior de la nau, que funciona com a restaurant-bar musical, no hi havia cap persona. Bombers treballen per evitar que les flames afectin la nau annexa.

Segons les últimes informacions, cap persona hauria resultat ferida.

Cerdanyola del Vallès, 21 d’abril de 2005

23’30 hores