Incendi en una casa d’Argelaguer (la Garrotxa) amb un home ferit

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats de l’incendi a les 10’33 hores. Un foc afectava l’interior d’una casa, ubicada al número 51 del carrer Major d’Argelaguer. Un home hi havia estat fent treballs; les guspires d’una radial han anat entrant a una habitació, que ha començat a cremar. Les flames han destruït totalment aquesta cambra i la cuina. El fum ha afectat la resta de la primera planta de l’habitatge. L’home, Josep BP., de mitjana edat, ha estat evacuat a l’hospital Sant Jaume d’Olot amb cremades de segon grau a la cara i amb intoxicació lleu per inhalació de fum. Hi ha treballat 8 dotacions dels Bombers.

Accident d’un parapentista a Cercs (el Berguedà)

Avisats a les 14’24 hores, els Bombers (3 dotacions i un helicòpter) treballen en aquests moments en el salvament d’un parapentista a Cercs. L’home ha col·lidit contra la part exterior del mur del pantà de la Baells i ha sofert un traumatisme cranial greu. Els Bombers han pogut arribar fins a ell, al peu de les escales del exteriors del pantà. Se’n desconeix per ara la identitat.

Rescat d’un espeleòleg a Subirats

Bombers treballen hores d’ara, i des de les 12’35 hores, per rescatar un espeleòleg que ha sofert una caiguda de 18 metres a l’interior d’una cova de Subirats, l’avenc dels Esquirols, ubicada a la urbanització Els Lledoners. L’accidentat ha sofert cops al maluc i en un turmell i, tot i estar conscient, no pot sortir de la cova pel seu propi peu. Es troba a 80 metres sota terra. Set dotacions dels Bombers s’hi han desplaçat per fer-ne el rescat.

Deflagració de gas en un habitatge de Manresa amb un ferit

Una deflagració de gas butà ha fet caure un embà de fusta i ha ferit un home en un pis de Manresa. Els fets han estat posats en coneixement dels Bombers a les 14’51 hores. La deflagració ha tingut lloc al quart pis del carrer Escodines, 13, a la capital del Bages. L’estructura del pis i del bloc no han quedat afectades, però l’embà afectat caldrà fer-lo caure. L’home ha sofert cremades de primer grau (superficials) en una mà i cops al cap. El seu estat és lleu. Se’n desconeix, encara, la identitat. Hi treballen 4 dotacions de Bombers.

Cerdanyola del Vallès, 10 de febrer de 2007

15’25 hores