Foc en un pis de Vilanova i la Geltrú amb 2 ferits lleus (Garraf)

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 13.16 hores, d’un incendi al 1r 2a del número 122 del carrer Jardí, a Vilanova i la Geltrú.

Fins el lloc dels fets s’han desplaçat un total de 4 dotacions dels bombers del parc de Vilanova i la Geltrú que a les 13.23 hores ja donaven l’incendi per controlat. El foc ha cremat dos matalassos i un bressol a l’interior d’una habitació i tot el pis ha quedat afectat pel fum.

Dues persones, Javier GH  amb cremades de caràcter lleu a les mans, i el seu pare, la identitat del qual es desconeix, amb cremades lleus a les cames i intoxicació per fum, han estat traslladats a l’Hospital dels Camils de Vilanova i la Geltrú.

Incendi en un habitatge d’Igualada (Anoia)

Un total de 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat a la Rambla de Sant Ferran número 10, a l’alçada de la plaça dels Castells, a Igualada, al ser alertats, a les 14.03 hores, d’un incendi que afectava l’interior d’un pis.

A les 14.17 hores els Bombers ja han donat per controlat l’incendi que ha cremat un àtic i un terrat.

Segons les darreres informacions que han arribat al Centre d’Emergències de Catalunya una persona ha hagut de ser atesa pels serveis sanitaris a causa d’una crisi nerviosa, tot i que no ha estat necessari el seu trasllat a cap centre hospitalari.

Com a mesura preventiva s’han desallotjat els dos inquilins del pis afectat i 4 del pis del costat.

15.10 hores