Bombers

Serveis destacats del matí de dijous

query_builder   9 novembre 2006 12:45

event_note Nota de premsa

Serveis destacats del matí de dijous

Controlada la fuita de gas a Tarragona (Tarragonès)

Als volts de les 12 hores del migdia ha quedat controlada la fuita de gas que s’havia produït en una canonada al costat de l’escola Gual i Villalbí del carrer Tortosa número 79 del barri de Torreforta de Tarragona.

A hores d’ara, tots els veïns desallotjats així com els nens han pogut tornar a casa seva. Els alumnes que s’havien de quedar a dinar a l’escola, però, ho faran al pavelló de Camp Clar de la mateixa ciutat de Tarragona.

Al lloc hi resten dues dotacions dels bombers i els tècnics de la companyia de gas, els quals segueixen al lloc reparant la canonada.

Fuita de gas a Almacelles (Segrià)

Els Bombers han rebut un nou avís, a les 11.13 hores, de fuita de gas a l’alçada del número 9 del carrer Sant Roc de la població d’Almacelles (Segrià).

Una màquina retroexcavadora ha foradat una canonada general, que ha provocat la fuita. Com a mesura preventiva, els Bombers i la policia local han evacuat quatre vivendes i una fusteria propera, i han recomanat als veïns dels edificis restants que tanquin portes i finestres.

Un total de quatre dotacions dels bombers es troben al lloc de reten mentre els tècnics del gas treballen per aturar la fuita.

12.40 hores

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia