Incendi d’un transformador elèctric a Manresa

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 16’56 hores de l’incendi d’un transformador elèctric a Manresa, ubicat a l’alçada del número 43 del carrer Arquitecte Gaudí. El transformador es troba adossat a una finca, a l’entrada d’un aparcament, i provoca una gran fumera. Malgrat això, no ha estat necessari evacuar cap persona. El foc, encara actiu, ha afectat el subministrament elèctric a la capital del Bages durant una estona. Hi treballen 5 dotacions dels Bombers. Cap persona no ha resultat afectada.

Foc en un local de Tarragona amb evacuació de 3 edificis

Les flames s’han declarat a l’interior del magatzem d’un supermercat als baixos del número 2 del carrer Sant Benilde, al barri de Torreforta (Tarragona). El foc ha deixat fumats els balcons de la planta immediatament superior. Com a mesura preventiva, els Bombers (set dotacions) han evacuat 3 blocs. Aquests blocs consten de baixos més tres plantes (en cadascuna d’elles, 2 pisos). En total, doncs, 24 pisos evacuats i cap persona ferida. L’incendi encara no està controlat.

Crema totalment una casa de tres plantes a l’Alt Urgell

Una casa de tres plantes, ubicada al número 4 del carrer Sant Esteve (al nucli d’Alàs, al terme municipal d’Alàs i Cerc) s’ha cremat totalment. Cap persona no ha resultat ferida com a conseqüència de l’incendi. Els Bombers, 6 dotacions, han pogut sufocar les flames a les 16’36 hores. En aquests moments, remullen tota la brasa per acabar d’extingir el foc.

Cerdanyola del Vallès, 16 de gener de 2007

18.00 hores