Dos morts en una furgoneta mentre creuaven la via del tren a la Selva del Camp (Baix Camp)

A les 16.29 hores, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís que un tren de mercaderies havia xocat amb una furgoneta Seat Terra, amb matrícula de Tarragona, mentre aquesta creuava la via a l’alçada del quilòmetre 76,8, a la Selva del Camp. En la furgoneta hi viatjaven dues persones que han mort en el mateix lloc de l’accident. Es tracta de Pedro LF de 74 anys i Rosita FS de 70 anys.

A causa del xoc, ha quedat avariada la locomotora, la qual ha quedat aturada a uns 700 metres del lloc de l’accident a l’espera que una altra locomotora procedent de l’estació de Reus la remolqui del lloc. Un cop finalitzada la maniobra, la via es tornarà a obrir.

Al lloc, han treballat durant una hora tres dotacions dels Bombers per tal d’atendre a les dues víctimes mortals i els danys derivats de l’accident.

Incendi en un restaurant de Matadepera amb dos ferits (Vallès Occidental)

A les 17.03 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi en el restaurant can Solà del Pla de Matadepera. A causa del foc, el qual ha afectat tot el passadís del restaurant, dues persones han hagut de ser evacuades a la Mútua de Terrassa al resultar ferides per intoxicació de fum. Una d’elles, a més, presentava també cremades de primer grau a la cara. Al lloc, han treballat quatre dotacions dels bombers.

18.38 hores