Explosió de gas butà en un pis de Sabadell (Vallès Occidental) amb un ferit greu

Els Bombers han estat alertats a les 19.15 hores d’una explosió de gas butà al dúplex del primer pis del número 3 del passatge Moreres, cantonada amb plaça dels plàtans del barri Can Déu de Sabadell. Al lloc s’hi han desplaçat 7 vehicles dels bombers.

Com a conseqüència de l’explosió, el veí de l’habitatge on hi ha hagut el sinistre, Luis LM, de 39 anys, ha resultat ferit greu i ha estat evacuat a l’hospital de la Vall d’Hebrón. Per altra banda, també s’ha traslladat a l’hospital Parc Taulí de Sabadell Antonio Carlos VP, de 26 anys, ferit lleu, el qual estava a prop de la zona de l’explosió.

La deflagració de gas butà no només ha afectat el dúplex del primer pis sinistrat sinó també els dos habitatges colindants. És per això que al lloc s’ha reclamat la presència del tècnic municipal perquè faci una valoració de la possible afectació estructural de l’edifici, que és d’un total de 8 plantes.

La policia local de Sabadell ha desallotjat preventivament unes 50 persones dels diferents habitatges de l’edifici, tot i que podran tornar a casa seva un cop finalitzada la inspecció per part de l’arquitecte municipal.

Incendi d’habitatge a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) amb dos ferits lleus

A les 17.09 hores s’ha rebut l’avís d’un incendi d’habitatge al carrer Espanya número 7, 4t 2a, de l’Hospitalet de Llobregat. Al lloc s’han desplaçat 3 vehicles dels bombers.

El foc ha cremat completament una habitació, quedant tot el pis afectat pel fum i la calor. La propietària del pis, Concha GB, de 86 anys, ha resultat ferida lleu per inhalació de fum, així com també el veí del 4t 1a, Joan MF, de 82 anys. Els dos han estat evacuats a l'hospital de Bellvitge.

21.15 hores