Vuit ferits lleus en un incendi d’habitatge a Vilanova i la Geltrú (Garraf)

A les 06.47 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi d’habitatge situat als baixos del número 4 del carrer Canàries de Vilanova i la Geltrú (Garraf). El foc ha afectat totalment el menjador de l’habitatge i el fum a la resta de pis, així com també als pisos superiors. A causa de la inhalació de fum, vuit persones de 3 famílies veïnes de l’edifici han estat evacuades a l’hospital Sant Camil de Vilanova i la Geltrú per tal de ser ateses. Totes elles són de caràcter lleu.

En l’incendi han treballat 3 vehicles dels bombers, els quals l’han pogut controlar en 20 minuts.

Incendi en un càmping de Sant Carles de la Ràpita (Montsià)

A les 23.12 hores de la nit, es va rebre l’avís d’un incendi situat a les instal·lacions del càmping Alfacs de Sant Carles de la Ràpita (Montsià), el qual es troba al costat de la carretera N-340a, km 159’5. El foc va afectar una superfície de 450 m2 de la banda est del càmping, cremant 9 caravanes i 10 avancés. No hi havia cap ocupant en el moment de l’incendi i, afortunadament, no s’han hagut de lamentar ferits.

Al lloc, es van desplaçar 9 vehicles dels Bombers de la Generalitat, que van poder estabilitzar l’incendi a les 23.49 hores i, 20 minuts després, controlar-lo totalment.

08.15 hores