Incendi en un magatzem d’Hospitalet de Llobregat

A les 22’01 hores d’aquesta passada nit, Bombers han estat alertats d’un incendi a l’interior d’un magatzem de cartró que pertany a l’empresa “Grupo AC Marca” i que està situat a l’avinguda Carrilet cantonada amb el carrer Pau Casals.

Fins al lloc del sinistre s’hi han desplaçat un total de 14 dotacions dels Bombers de la Generalitat que a les 22’30 hores ja donaven el foc per controlat.

Els baixos de la meitat de la nau, d’una superfície total de 1.200 m2 i de 4 pisos d’alçada, van quedar totalment afectats pel foc. De l’interior va cremar bàsicament palès de paper  i ampolles de plàstic.

A causa de l’incendi cap persona va resultar ferida.

Accident de trànsit a Sant Boi de Llobregat amb un ferit greu

Un turisme Ford Orion amb matrícula de Barcelona, ha fet una sortida de via, aquesta mitjanit, mentre circulava per la carretera C-245 a l’alçada del punt quilomètric 10. Dels ocupants del vehicle, Christian GH, veí d’Hospitalet de Llobregat, i que havia quedat atrapat a l’interior del turisme, ha estat evacuat a l’Hospital de Bellvitge en estat greu. Els 3 ocupants restants han resultat ferits de caràcter lleu.

Hi han treballat un total de 2 dotacions dels Bombers de la Generalitat

Foc en un edifici a Sort

Els Bombers han rebut l’avís a les 01’51 hores d’aquesta matinada, que un incendi afectava el sostre d’un bloc de pisos al passeig Santana número 2. Un total d’11 dotacions dels Bombers de la Generalitat s’hi ha desplaçat i han pogut comprovar que es tractava d’un bloc de pisos amb 4 escales, de 5 plantes, amb dos pisos per planta (un total de 40 habitatges). Com a mesura preventiva, han estat desallotjats uns 50 veïns de l’edifici (la totalitat del bloc) que han estat realllotjats per responsables de l’ajuntament.

A les 04’40 hores el foc, que ha cremat el sostre de l’edifici i ha afectat 3 apartaments, ja s’ha donat per controlat. Cap persona ha resultat ferida.

Focs de contenidor a Terrassa

Al llarg d’aquesta matinada els Bombers han treballat en un total de 6 serveis per apagar incendis que cremaven contenidors a Terrassa:

- A les 00’20 hores al carrer Mas Verdet ha cremat un contenidor

- A les 03’28 hores n’ha cremat un altre al carrer Sant Lluís cantonada amb la Ronda Ponent

- Al carrer Núria ha cremat un contenidor a les 03’41 hores

- A les 04’16 hores els Bombers han apagat un contenidor al carrer Topete

- Al carrer Mare de Déu del Carme n’ha cremat un altre a les 05’59 hores

- i a les 06’09 hores els Bombers han sufocat un foc de contenidor al carrer Mare de Déu de les Angusties

En tots aquests serveis hi ha treballat una dotació del parc de Bombers de Terrassa.

09’45 hores