Foc en un pis de Badia del Vallès amb dues persones intoxicades (Vallès Oriental)

Bombers de la Generalitat van ser alertats, a les 21’39 hores d’ahir la nit, d’un foc que afectava l’interior d’un pis al carrer Santander número 5, segon pis F, a Badia del Vallès. A causa de l’incendi, que ha cremat una làmpada i part d’un sofà i ha deixat fumat tot el pis, 2 persones han resultat ferides lleus per inhalació de fum. Montserrat MP de 32 anys i José MC de 30, han estat traslladats a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. En les tasques d’extinció de l’incendi hi ha treballat 3 dotacions del parc de Bombers de Sabadell.

Incendi a l’interior d’una habitació de l’Hospital de Figueres, sense ferits (Alt Empordà)

Un petit incendi a l’interior de l’habitació número 15 de la segona planta de l’Hospital de Figueres ha cremat un matalàs i una cortina. Els Bombers han rebut l’avís a les 22’12 hores, i han mobilitzat, fins a l’hospital, un total de 6 dotacions que a les 22’49 hores informaven que el foc estava totalment apagat, i l’habitació pràcticament ventilada. Segons informa el cos de Mossos d’Esquadra, com a mesura preventiva s’han desplaçat unes 30 persones que es trobaven en aquells moments a la primera i segona planta, i han estat traslladades a una sala del mateix hospital. Cal destacar que cap persona ha resultat ferida.

Foc en un local del centre comercial Llobregat Centre, a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat)

Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 23’45 hores d’aquesta passada nit, d’un incendi en un local a l’interior del centre comercial Llobregat Centre (Ctra. d’Esplugues), a Cornellà de Llobregat. Fins el lloc del sinistre s’hi ha desplaçat un total de 8 dotacions dels Bombers que han pogut comprovar, un cop han accedit al centre comercial, que en aquells moments ja estava tancat al públic, que el foc estava localitzat en un local de la planta baixa. L’incendi ha cremat totalment l’altell del local, que pertany a l’empresa “Climatització Juan Maya”, que també ha quedat afectat pel fum i per la temperatura (ha cedit part del sostre).

Com a mesura preventiva, i mentre no es localitzés l’origen del foc, s’ha establert un perímetre de seguretat al voltant del centre comercial, pel que s’han desplaçat les persones que en aquells moments es trobaven en aquella zona. Cap persona ha resultat ferida.

Incendi a l’interior d’una nau industrial a Pallejà (Baix Llobregat)

A les 00’56 hores d’aquesta matinada els Bombers han estat alertats d’un incendi que afectava l’interior d’una nau, al carrer Indústria número 10, al polígon industrial de Pallejà. La nau està compartimentada en dos amb una superfície de 1.500 m2 cadascuna, no tenia cap altre nau adjacent, pel que no hi hagut perill que el foc es propagués. L’incendi ha afectat part d’una de les naus que pertany a l’empresa de mercaderies “Caslofran S.L.”, concretament la zona en què es trobaven els prestatges amb productes de supermercat. A més, el fum i la temperatura també han afectat la part de les oficines, que es troben a la planta superior.

Fins el lloc del sinistre s’hi han desplaçat un total de 14 dotacions dels Bombers que a les 03’00 hores ja donaven el foc per controlat.

Una persona intoxicada lleu a causa d’un foc en una casa de Llinars del Vallès

Un total de 2 dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat en les tasques d’extinció d’un incendi a l’interior d’una casa del carrer Biblioteca número 20. El foc, l’avís del qual s’ha rebut a les 03’22 hores d’aquesta matinada, ha cremat un moble a l’interior d’una habitació i el fum ha afectat tot l’habitatge. Una persona, Marina MR, ha estat traslladada a l’Hospital de Granollers, per intoxicació lleu a causa del fum

Cerdanyola del Vallès, 15 de maig de 2005

10’39 hores